Nyt myynnissä

Liedon Kielo

Valmistuu syksyllä 2022

Liedon Kielo

Liedon Kielo on ensimmäinen Liedon keskustaan, Niittypolun alueelle, nouseva 3-kerroksinen ja hissillä varustettu asuinkerrostalo, johon tulee 13 viihtyisää ja modernia kotia. Kohteen tyylikkäissä, skandinaavisissa ja lämminhenkisissä kodeissa on hyvin toimiva pohjaratkaisu, huoneistokohtainen viilennys ja reilun kokoiset parvekkeet.

Niittypolku sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta kaikki keskustan palvelut ovat kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Liedon Kielo valmistuu syksyllä 2022.

asunnot: 48,5-84 m²
21 autopaikkaa
Kärpijoentie 6c, 21420 Lieto
Nyt myynnissä

Liedon Kuovi

Valmistuu syksyllä 2021
www.auranranta.fi

Liedon Kuovi

Liedon Kuovi on syksyllä 2021 valmistuva 4-kerroksinen asuinkerrostalo, johon tulee 18 tyylikästä kotia. Se on kolmas Liedon Auranrannan upeisiin maisemiin nousevista kohteista, joissa on tarjolla myös Liedon keskustan laadukkaat palvelut.

Kuovin lattiaan saakka ulottuvista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kaikkialle. Tunnelma huippuvarustelluissa kodeissa on ylellinen, moderni ja skandinaavinen. Mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

asunnot: 46,5-116 m²
27 autopaikkaa
Kirkkotie 4 c, 21420 Lieto
Nyt myynnissä

Liedon Kurki

Valmistui syksyllä 2020
www.auranranta.fi

Liedon Kurki

Liedon Kurki on syksyllä 2020 valmistunut, 18 tyylikästä kotia käsittävä 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Se on toinen Liedon Auranrannan upeisiin maisemiin nousseista kohteista, joissa on tarjolla myös Liedon keskustan laadukkaat palvelut.

Kurjen lattiaan saakka ulottuvista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kaikkialle. Tunnelma huippuvarustelluissa kodeissa on ylellinen, moderni ja skandinaavinen. Mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

asunnot: 46,5-116 m²
27 autopaikkaa
Kirkkotie 4 b, 21420 Lieto

Rakennusliike Nummela Oy rakentaa ja myy korkealaatuisia kerrostaloasuntoja ja liiketiloja Turun alueella.

Ota yhteyttä