Nyt myynnissä

Liedon Vanamo

Valmistui elokuussa 2023

Liedon Vanamo

Liedon Vanamo oli toinen Liedon keskustan Niittypolun alueelle noussut 3-kerroksinen ja hissillä varustettu asuinkerrostalo. Kerrostalo kattaa 13 viihtyisää ja modernia kotia. Kohteen tyylikkäissä, skandinaavisissa ja lämminhenkisissä kodeissa on hyvin toimiva pohjaratkaisu, huoneistokohtainen viilennys ja reilun kokoiset parvekkeet.

Niittypolku sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta kaikki keskustan palvelut ovat kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Liedon Vanamo valmistui elokuussa 2023.

asunnot: 48,5-84 m²
22 autopaikkaa
Kärpijoentie 6b, 21420 Lieto
Nyt myynnissä

Liedon Kielo

Valmistui syksyllä 2022

Liedon Kielo

Liedon Kielo oli ensimmäinen Liedon keskustan Niittypolun alueelle noussut 3-kerroksinen ja hissillä varustettu asuinkerrostalo. Kerrostalo kattaa 13 viihtyisää ja modernia kotia. Kohteen tyylikkäissä, skandinaavisissa ja lämminhenkisissä kodeissa on hyvin toimiva pohjaratkaisu, huoneistokohtainen viilennys ja reilun kokoiset parvekkeet.

Niittypolku sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta kaikki keskustan palvelut ovat kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Liedon Kielo valmistui syksyllä 2022.

asunnot: 48,5-84 m²
21 autopaikkaa
Kärpijoentie 6c, 21420 Lieto

Rakennusliike Nummela Oy rakentaa ja myy korkealaatuisia kerrostaloasuntoja ja liiketiloja Turun alueella.

Ota yhteyttä