Liedon Kuovi

Liedon Kuovi on syksyllä 2021 valmistunut 4-kerroksinen asuinkerrostalo, joka kattaa 18 tyylikästä kotia. Se on kolmas eli viimeinen Liedon Auranrannan upeisiin maisemiin nousseista kerrostalokohteista.

Kuovin lattiaan saakka ulottuvista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kaikkialle. Tunnelma huippuvarustelluissa kodeissa on ylellinen, moderni ja skandinaavinen. Mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

Jokaisessa Liedon Kuovin asunnossa on tilava parveke, josta avautuu upea jokimaisema. Autopaikoitustilanne on erinomainen, sillä Liedon Joutsenen yhteydestä löytyy autohallipaikkoja sekä Kuovin edestä 10 autokatos- ja 11 avopaikkaa.

Asunto Oy Liedon Kuovi
Kirkkotie 4 c, Lieto
valmistunut 2021
18 asuntoa

Liedon Kurki

Liedon Kurki on syksyllä 2020 valmistunut, 18 tyylikästä kotia käsittävä 4-kerroksinen asuinkerrostalo. Se on toinen Liedon Auranrannan upeisiin maisemiin nousseista kohteista, joissa on tarjolla myös Liedon keskustan laadukkaat palvelut.

Kurjen lattiaan saakka ulottuvista isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa kaikkialle. Tunnelma huippuvarustelluissa kodeissa on ylellinen, moderni ja skandinaavinen. Mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys.

Asunto Oy Liedon Kurki
Kirkkotie 4 b, Lieto
valmistunut 2020
18 asuntoa

Liedon Joutsen

Liedon Auranranta sijaitsee paikalla, josta avautuvat avarat näkymät Aurajoen upeaan kulttuurimaisemaan. Liedon Joutsen valmistui ensimmäisenä Auranrannan kohteena keväällä 2019.

Liedon Joutsen käsittää 4-kerroksisen asuinkerrostalon, rakennuksen sisäänkäynnin puolella sijaitsevan autokatoksen ja rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsevan autohallin. Kohteessa on yhteensä 18 upeaa asuntoa.

Jokaisessa kodissa on isot, lattiaan asti ulottuvat ikkunat, tilava parveke, vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen viilennys, huippuvarustelutaso sekä modernit skandinaaviset sisustusratkaisut.

Asunto Oy Liedon Joutsen
Kirkkotie 4 a, Lieto
valmistunut 2019
18 asuntoa

Liedon Graniitti

Liedon Graniitti on hyvin suunniteltu ja tyylikkäillä materiaaleilla sisustettu pienkerrostalo, jossa neljä kerrosta, yhden liikehuoneiston ja 35 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 49 m2:stä aina 88,5 m2:iin. Yhtiöllä on myös 12 autotalli- ja 6 autokatospaikkaa.

Liedon Graniitti sijaitsee omalla yhtiön omistamalla tontilla, josta on hienot näkymät rauhalliseen maalaismaisemaan. Kaikki Liedon keskustan palvelut, kuten kaupat, terveyskeskus ja pankit, ovat kuitenkin aivan kävelymatkan etäisyydellä. Alueella on myös hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Asunto Oy Liedon Graniitti
Ajurintie 3, Lieto
valmistunut 2017
35 asuntoa

Liedon Säde

Asunto Oy Liedon Säde on Liedon keskustaan 2016 valmistunut 16 asuinhuoneistoa ja yhden liikehuoneiston käsittävä omistuskerrostaloyhtiö. Yhtiöllä on lisäksi 14 kpl lämpöpistokkeella varustettuja autotallipaikkoja erillisessä autotallirakennuksessa.

As Oy Liedon Säde sijaitsee omalla yhtiön omistamalla tontilla, joka rajoittuu itäreunalta puistoalueeseen ja länsireunalta Ajurintiehen.

Alueen rakennuskanta muodostuu pääasiassa asuinkiinteistöistä rauhallisessa maalaisympäristössä, mutta silti kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä.

Lisäksi keskusta-alueen liikunta- ja harrastemahdollisuuksien monipuolisuus ja niiden läheisyys lisää alueen viihtyisyyttä.

Asunto Oy Liedon Säde
Ajurintie 6, Lieto
valmistunut 2016
17 asuntoa

Liedon Gneissi

Asunto Oy Liedon Gneissi on kesällä 2014 valmistunut tyylikäs, 4-kerroksinen, hissillinen pienkerrostalo. Liedon Gneississä on yhteensä 21 saunalla varustettua asuntoa, jotka ovat joko kaksioita taikka kolmioita. Niiden koot vaihtelevat 52 neliöstä aina 100,5 neliöön asti. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös yksi liikehuoneisto.

Liedon keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä, mutta myös luonto on lähellä, joten ulkoilumahdollisuudet ovat erittäin hyvät.

Asunto Oy Liedon Gneissi
Ajurintie 7, Lieto
valmistunut 2014
21 asuntoa

Liedon Villa

Asunto Oy Liedon Villa on tyylikäs nelikerroksinen pienkerrostalo, jossa on yhteensä 19 asuntoa. Talon asunnot ovat uudenaikaisia kaksioita ja kolmioita. Taloyhtiössä on liikkumista helpottava hissi sekä 12 autotallipaikkaa. Liedon Villa on korttelikokonaisuuden ensimmäinen kerrostalo, ja alue on erittäin viihtyisä. Liedon Villa on valmistunut vuonna 2012.

Asunto Oy Liedon Villa
Taatilantie 1, Lieto
valmistunut 2012
19 asuntoa

Liedon Loiste

Asunto Oy Liedon Loiste on moderni, julkisivultaan valko-harmaa-tummanruskea kolmikerroksinen asuinkerrostalo, jossa on 15 tyylikästä asuntoa ja 1 liiketila. Talossa on saunallisia asuntoja yksiöistä aina neljän makuuhuoneen huoneistoihin asti. Piha-alueet ovat erittäin viihtyisät ja keskustan palvelut lähellä. Liedon Loiste on valmistunut vuonna 2011.

Asunto Oy Liedon Loiste
Simpukkatie 1, Lieto
valmistunut 2011
15 asuntoa

Liedon Piste

Asunto Oy Liedon Piste on aivan Liedon keskustassa sijaitseva, kolmikerroksinen asuinliiketalo, jossa on 6 laadukasta asuntoa ja 3 liiketilaa. Keskimmäisen liiketilan olemme ottaneet omaan käyttöömme eli toimistomme sijaitsee siis Liedon Pisteessä. Tervetuloa tutustumaan! Liedon Piste on valmistunut vuonna 2010.

Asunto Oy Liedon Piste
Hanhipolku 2, Lieto
valmistunut 2010
6 asuntoa

Liedon Niitty

Asunto Oy Liedon Niitty sijaitsee rauhallisessa korttelissa, jossa on punaisen ja keltaisen värisiä pienkerrostaloja. Liedon Niityn perusväri on tyylikäs keltainen harmaalla ja mustalla höystettynä. Asuinkerrostalo on kolmikerroksinen ja siinä on 14 viihtyisää asuntoa. Liedon Niitty valmistui vuonna 2009.

Asunto Oy Liedon Niitty
Kässälaituri 1, Lieto
valmistunut 2009
14 asuntoa

Liedon Lyhde

Asunto Oy Liedon Lyhde on kolmikerroksinen pienkerrostalo, jossa on yhteensä 14 korkealaatuista asuntoa. Talo sijaitsee aivan Liedon keskustassa, joten kaikki palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat kivenheiton päässä. Liedon Lyhde valmistui vuonna 2008.

Asunto Oy Liedon Lyhde
Krouvilaituri 2, Lieto
valmistunut 2008
14 asuntoa

Liedon Riihelä

Asunto Oy Liedon Riihelä on Liedon keskustassa sijaitseva kaksiportainen ja kolmikerroksinen, puna-harmaa-musta asuinkerrostalo, jossa on 22 tyylikästä asuntoa ja yksi liiketila. Liedon Riihelä valmistui vuonna 2007.

Asunto Oy Liedon Riihelä
Krouvilaituri 3, Lieto
valmistunut 2007
22 asuntoa

Liedon Tähkä

Asunto Oy Liedon Tähkä on kolmikerroksinen pienkerrostalo, jossa on 11 laadukasta asuntoa. Liedon Tähkä on valmistunut vuonna 2006 ja se sijaitsee aivan Liedon keskustassa kävelymatkan etäisyydellä kaikista palveluista.

Asunto Oy Liedon Tähkä
Kässälaituri 3, Lieto
valmistunut 2006
11 asuntoa

Liedon Vakka

Asunto Oy Liedon Vakka on korttelinsa ensimmäinen kerrostalo ja aivan vastaava kuin Liedon Vakka, joka valmistui vuotta myöhemmin. Liedon Vakka on kolmikerroksinen pienkerrostalo, jossa on 11 tyylikästä asuntoa. Se valmistui vuonna 2005.

Asunto Oy Liedon Vakka
Kässälaituri 5, Lieto
valmistunut 2005
11 asuntoa

Rakennusliike Nummela Oy rakentaa ja myy korkealaatuisia kerrostaloasuntoja ja liiketiloja Turun alueella.

Ota yhteyttä